Opstelling in de paardenkudde

Een paarden opstelling geeft inzicht in wat er onbewust nog speelt in jouw leven en werkt helend. Een opstelling maakt de onbewuste dynamiek in een systeem namelijk zichtbaar en dit geeft verhelderende en bevrijdende inzichten. De paarden laten zien welke patronen in het systeem gaande is. Ontdek hoe patronen nog steeds invloed hebben op je dagelijks functioneren. En bevrijd je van oude lasten. 

Jij in verbinding met jezelf

Wie ben jij?

Dit lijkt een vanzelfsprekende vraag, maar zo vanzelfsprekend is dat op het moment niet.

Heb jij moeite met jouw plek vinden in de huidige tijd?

Voel jij je vastgezet in meningen van anderen, misschien zit je zelfs wel in een oordeel over jezelf.

Paarden spiegelen die delen van jou die zijn geblokkeerd, zij laten met elkaar zien waar jouw thema zit en zij zorgen voor een oplossingsrichting.

Het is ongelofelijk maar waar... zij geven inzicht en laten los voor jou.

Wil jij dit ervaren in een veilige kleine setting dan kan dat.

 

Hoe ziet zo’n dag eruit

We starten met een voorstelronde en met het uitspreken van jouw intentie die dag. Daarna volgt een meditatie zodat je gegrond bent. Hierna lopen we richting de magische kudde om daar samen met de paarden te gaan voelen, kijken en beleven waar de blokkades liggen, welke patronen doorbroken mogen worden om heling te laten plaatsvinden. Ieder persoon heeft zijn eigen stuk om naar te kijken hier wordt tijd voor genomen en als je niet aan de beurt bent kan het zijn dat je representant staat voor iemand anders zijn stuk, je bent niet voor niks bij elkaar.

Tessa Kooistra van PuurJij en Ineke Brouwer van Bepower ondersteunen jou in je proces en brengen daar waar nodig is ook heling. Het word een bijzondere dag met vele bewustwording en liefde.

 

Durf jij in jezelf te investeren?

App of bel naar 0620411517 of vul het contactformulier in, dan zie ik jou snel!

 

Hou mijn social media in de gaten voor informatie over data en inhoudt. Heb je geen social media of toch liever persoonlijk contact? dan kan dit via het onderstaand formulier.

 

Gun jezelf inzicht en laat je spiegelen en helen door de paarden

 

 

Locatie:
Opperkoatsterwei 17 
9288 GJ Kootstertille 

Momenteel is de winkelwagen functie nog niet beschikbaar. Betalingen kunnen gedaan worden door middel van een bankoverschrijving of een tikkie.
Algemene voorwaarden:
Jouw aanmelding is pas definitief na betaling. 
Deelname is op eigen risico.
Afmelding van ingeschreven activiteit kan tot 24 uur voor aanvang, bij latere afmelding geen restitutie.