Stervrouw

 

Dappere dodo wordt ik vaak genoemd, altijd bezig en in de fleur en recht voor zijn raap.

Hard werken is mij geleerd en de uitdrukking een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil, waren voor mij een compliment.

Geen brug te ver, geen toren te hoog. Ik kan het aan en ik ga ervoor.

Totdat de motor begon te sputteren, de kinderen waren nog klein en ik stond er alleen voor. Kop ervoor en even doorzetten, nieuw werk vinden en zorgen dat de boel thuis weer draait.

Een aantal jaren later hapert de motor weer. Weer een tijdje rust, een APK voor mijn innerlijke gestel en kijken wat ik echt wil. Het is duidelijk dat mensen ondersteunen bij hun " eigen" ontwikkeling de leidraad is in mijn leven, levensblijheid en geloof in jezelf daar draait het om.

Bij het leven hoort een lach en een traan, hoofdmoot is dat het bedoeld is om te genieten en aanwezig te zijn met alle ups en downs.

Emoties horen erbij, van boosheid tot diep verdriet, van bang tot blij. Ik snap dat als geen ander en in mijn coaching gaat de weg altijd naar een lichter en luchtiger pad wat bij jou past en waar je zelf bepaald welke kant het op gaat..

Van alle opleidingen die ik heb gedaan is de laatste opleiding tot energetisch coach, precies dat wat ik nodig heb om mijn eigen methode gestalte te geven. POWER methode:  Prachtig, Oorspronkelijk, Waardevol, Eigenheid en Rust.

 

Wie ben ik in mijn kern.

De vrijbuiter (die dodo) is onomstotelijk bewezen, de oprechte hart-raker een feit, de vrouw die mensen meeneemt op hun weg naar zelfliefde en ontwikkeling.

Waar kan ik jou bij ondersteunen

  • Persoonlijke ontwikkeling, groei en effectiviteit.
  • Conflicten of problemen op het werk.
  • Vinden van balans werk en privé.
  • Gebrek aan zelfvertrouwen.
  • Angsten en onzekerheden.
  • Burn-out, depressieve gevoelens en overspannenheid
  • Voorkomen of oplossen van stress.

Verander de wereld en begin bij jezelf, deze reis brengt mij nog altijd nieuwe inzichten en op mijn levensreis neem ik graag andere mensen mee.

 

Graag maak ik jou bewust van:

* Wat neem je mee uit het verleden?

* Hoe geef jij dingen een plaats in jouw systeem?

* Hoe heb jij jezelf dingen aangeleerd zodat jouw leven blijft voortrollen.

 

Al die zaken hebben te maken met eigenbeeld en eigenwaarde en die zijn gegroeid vanuit omstandigheden en belevenissen.

In gesprekken komen jouw eigen thema's naar voren en ook al is het werk of privé, er zitten overeenkomsten in waar je moeite/last van hebt. Vaak heeft het te maken met wie je "denkt" dat je bent en waar je aan moet voldoen van jezelf.  Meestal zit het in een andere hoek dan je zelf hebt "bedacht" en ligt de oplossing eigenlijk zo voor je voeten.

Ik hanteer NLP technieken, opstellingen en kan energetische behandelingen geven.

Het mooie is dat je al na één keer de dingen anders ziet, doordat ik je op speelse manier kan spiegelen, hierdoor kun je om jezelf lachen.

Kortom het leven lacht je weer toe