Compostella de Trynwalden

 

Santiago de Compostella is een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden, waarbij reizigers uit heel Europa hun voet- of fietstocht (bedevaartstocht) hier eindigen.

Redenen voor het ondernemen van een bedevaart zijn om over een hogere waarheid, God of het leven na te denken; om het Heilige te "ervaren", om een gunst (bv. genezing) te gaan vragen; respect te betuigen; om inspiratie te verkrijgen; om tot bezinning te komen of zelfs boete te doen voor misstappen (zonden); om een poosje afstand te nemen van een hectisch dagelijks bestaan; om 'de ervaring'; 'om er geweest te zijn'; of om andere mensen te ontmoeten.

Ook bij mij staat zo'n lange wandeltocht om helemaal bij mezelf uit te komen op mijn bucketlijst. Hoe ik dat in de praktijk zou kunnen volbrengen weet ik niet. Ik wandel elke dag minimaal een uur en deel deze ervaring met jullie in mijn VerwonderWandelingen.

Toch wil ik jou graag meenemen in het meditatieve en verrijkende van een langdurig wandeltocht. Zo kwam ik op het idee voor Compostella de Trynwalden. 

In twee en half uur ga jij de verwondertocht met jezelf aan.

* door te wandelen laat jij je dragen door de aarde, je maakt erg goed/concreet  contact. Je krijgt persoonlijke aandachtspunten hiervoor

* bewustwording van de omgeving zal jou inzichten opleveren, de koppeling maak jezelf door een bepaalde methodiek te volgen die je aangereikt krijgt

* je ervaart de kracht van het aanwezig ZIJN in het moment en ik help je gewaarworden van je eigen kracht

* met meerdere mensen, verschillend van vorm, tempo en verschijning  ga jij de kracht van Eenheid varen

 

Wat kun je verwachten?

We starten gezamenlijk, waarna er keuze is uit 2 looproutes met verschillend aantal km's. Door de wandeling, die persoonlijke oefening(en) bevat, kom je jouw eigen energiepunten en mogelijk blokkaden tegen.

Door bezinning en spiegelen van buiten- en binnenwereld kom je tot inzichten

Er volgen nog meerdere trajecten vanuit verschillende locaties

(o.a. Aldtsjerk, Wyns, Rinsumageest)

 1e traject

Zaterdag 1 mei 2021 is het vertrek vanaf Koartedyk 1 in Giekerk (in mijn praktijkruimte is toilet aanwezig)

Half 11 samen vertrekken richting Ottema-Wiersma reservaat

Duur van wandeling is 2, 5 (Zelf eventueel water meenemen)

Bijdrage 50 euro per traject

We starten gezamenlijk. Daarna 2 soorten routes die jezelf mag kiezen. Eind is ook weer gezamenlijk.

Tot zaterdag 1 mei

Aanmeldingsformulier Compostella de Trynwalden